За нас

Неверојатни знаци е тука.

pdl-Factory

PDL Signage Co., Ltd, лоциран во Quanzhou, е производство на рекламни знаци повеќе од 20 години.

Во 2000 година, ПДЛ, кој беше семеен бизнис, започна да произведува лого на знаци и изложби за мали продавници.По неколкугодишен развој, ги прошируваме нашите клиенти од поединци во компании.

Како што LED технологијата станува популарна, led знакот буквае додадена во нашиот каталог.Во 2008 година и следните години, меѓународната трговија е многу жешка во Кина.Но, за рекламната индустрија, овој тренд е побавен од другата индустрија.

Сега е-трговијата го менува секој аспект од нашите животи, значи PDL Signageе основана онлајн за да ги опслужува сите клиенти ширум светот.ВРЕМЕ Е.

САКАТЕ ДА РАБОТЕТЕ СО НАС?