Lajme

 • Problemet tipike dhe analiza e identifikimit të pikave skenike

  Cilat janë manifestimet specifike të problemeve tipike në identifikimin e pikave skenike?Sot do të flas me ju për çështjen e sinjalistikës në këtë drejtim.Më poshtë jepet përmbajtja e detajuar: Problemet kryesore në aplikimin e tabelave aktuale piktoreske: 1. Mungesa sasiore dhe e papërshtatshme...
  Lexo më shumë
 • Parimet e projektimit të sinjalistikës tregtare

  1. Konsultimet funksionale dhe vizuale merren parasysh a.I orientuar nga njerëzit, funksioni i pari Nga koncepti i projektimit deri tek zbatimi specifik, është e nevojshme të ndiqet parimi i projektimit të "orientuar nga njerëzit" dhe parimi i projektimit "funksioni i pari", i plotë...
  Lexo më shumë
 • How to Advertise Your Way Out of Business

  Si të reklamoni rrugën tuaj për të dalë nga biznesi

  Shumë kompani po reklamojnë fjalë për fjalë rrugën e tyre jashtë biznesit me sinjalistikë me cilësi të ulët.Këto kompani nuk duket se e kuptojnë ndikimin shumë negativ që mund të ketë ky lloj sinjalistike.Një studim i fundit i kryer nga Dr. James J. Kellaris i Kolegjit Lindner të Busin...
  Lexo më shumë
 • Why Outdoor LED Signs Are So Important

  Pse shenjat LED në natyrë janë kaq të rëndësishme

  Tabelat led në natyrë nuk janë vetëm në trend, ato janë të mesme për të promovuar biznesin tuaj.Nëse jeni pronar edhe i një tezge të vogël, kjo është biznesi juaj dhe është shumë e rëndësishme për ju që të tërheqni vëmendjen e klientëve tuaj të mundshëm.Ndërsa jetojmë në një epokë moderne, ditët e han...
  Lexo më shumë
 • Fuqia e shenjave LED të jashtme.

  Hulumtimet tregojnë se sinjalistika LED në natyrë luajnë një rol kyç në vendimin e një klienti ose klienti potencial për të bashkëvepruar me biznesin tuaj.Gati 73% e konsumatorëve thanë se kishin hyrë në një dyqan apo biznes që nuk e kishin vizituar kurrë më parë bazuar thjesht në shenjën e tij.Shenja juaj në natyrë shpesh është e para juaj...
  Lexo më shumë