Designprinsipper for kommersiell skilting

1. Funksjonelle og visuelle konsultasjoner tas i betraktning
en.Folk-orientert, funksjon først
Fra designkonseptet til den spesifikke implementeringen, er det nødvendig å følge designprinsippet "folk-orientert" og designprinsippet "funksjon først", fullt ut tolke og analysere atferdsevnene til forskjellige grupper av mennesker, og anvende naturvitenskap og kunstnerisk Metode for å utvikle konseptdesignet, prøv å integrere med hele miljøanlegget.

b.Fokuser på visuelle effekter og samsvar med synets lover.
Som en guide logodesign med visuelt uttrykk som grunnleggende funksjon, i ulike informasjonsvisninger, på grunn av kommunikasjons- og kommunikasjonseffekter produsert av grafikk og symboler, er det kun posisjon, størrelse, proporsjon, materialer og materialer av høykvalitets grafikk og symboler blir behandlet.Mange designfaktorer som farge kan få den beste visuelle effekten.Derfor må den visuelle utformingen av det kommersielle skiltsystemet samsvare med ergonomien.

2. Funksjonelle og visuelle konsultasjoner tar hensyn.
Det kommersielle skiltsystemet er en form for billedkunst som skaper praktisk verdi i et spesifikt rom.Designere må ikke bare gå inn for riktig funksjon, effektivitet, sikkerhet og romslighet, men også følge moralens former og lover.Den kunstneriske formen for visning gir folk denne visuelle appellen.

3. Integrasjon av helhetlig og normativ naturvitenskap.
en.Det overordnede forslaget er å veilede utformingen og etableringen av skiltsystemet for å integrere uordnet, ryddig og enhetlig.
b.Utformingen og innstillingen av det normative forslagsorienterte identifikasjonssystemet bør bekrefte lovene og forskriftene som en garanti.
c.Integritet og standardisering


Innleggstid: Jul-01-2021