Fuqia e shenjave LED të jashtme.

Hulumtimet tregojnë se sinjalistika LED në natyrë luajnë një rol kyç në vendimin e një klienti ose klienti potencial për të bashkëvepruar me biznesin tuaj.

Gati 73% e konsumatorëve thanë se kishin hyrë në një dyqan apo biznes që nuk e kishin vizituar kurrë më parë bazuar thjesht në shenjën e tij.

Shenja juaj në natyrë është shpesh pika juaj e parë e kontaktit me një klient, kjo është arsyeja pse është thelbësore të krijoni një shenjë të qartë dhe tërheqëse që tërheq klientin dhe pasqyron përvojën që ata do të kenë një herë brenda.

Rreth 65% e konsumatorëve besojnë se sinjalistika e një biznesi pasqyron cilësinë e produkteve ose shërbimeve të tij, dhe mbi 50% e të anketuarve në anketë treguan se sinjalistika e dobët i pengon ata edhe të hyjnë në një vend biznesi.

Ndërsa gjëja më e rëndësishme është të keni një tabelë në natyrë për biznesin tuaj, është pothuajse po aq e rëndësishme që dizajni dhe cilësia e sinjalistikës të duken me reputacion.Siç pasqyron ky hulumtim, sinjalistika joprofesionale ka të ngjarë të pengojë klientët potencialë të besojnë biznesin tuaj.Për t'u siguruar që tabelat e biznesit tuaj në natyrë po drejtojnë sa më shumë trafik që të jetë e mundur, gjëja më e rëndësishme që duhet të bëni është të konfirmoni që mesazhi juaj është i saktë dhe bindës.Nëse shenja juaj po shfaq pak konsumim, mund të mendoni gjithashtu të investoni në një të re.Shikoni përzgjedhjen tonë të tabelave të jashtme për të gjetur shenjën e përsosur për biznesin dhe buxhetin tuaj.

Pothuajse59% e konsumatorëve thanë se mungesa e një tabele i pengon ata të hyjnë në një dyqan apo biznes.

Ndoshta sapo keni filluar biznesin tuaj të vogël dhe keni shumë në pjatën tuaj.Ose ndoshta keni përshtypjen se sinjalistika në natyrë nuk është një investim i vlefshëm.Pavarësisht kësaj, kjo statistikë përsërit se sa vendimtare është t'i jepet përparësi shenjave të jashtme.Pa një të tillë, ju ka të ngjarë të humbni biznesin dhe mund t'u tregoni klientëve tuaj të mundshëm se biznesi juaj nuk është disi i besueshëm.Jeni të tronditur nga mënyra se si të zgjidhni tabelën e duhur të jashtme për biznesin tuaj?Bëjini vetes këto 5 pyetje përpara se të blini për t'u siguruar që do të zgjidhni atë të duhurin.

Gati gjysma,50.7% e konsumatorëve amerikanë janë drejtuar nga një biznes i dëshiruar pa e gjetur atë për shkak të sinjalistikës së pamjaftueshme.

Mundësia që dikush të kërkojë llojin e produkteve që shisni ose shërbimin që ofroni është i lartë, por pa një shenjë, si do t'ju gjejë ndonjëherë?Krijimi i një tabele të veçantë, me cilësi të lartë në natyrë për biznesin tuaj do t'ju lejojë jo vetëm të konfirmoni vendndodhjen tuaj për klientët, por edhe të ndërtoni ndërgjegjësimin e markës.Në këtë mënyrë, herën tjetër që një klient të ketë nevojë për produktin dhe shërbimet tuaja, ata do të kujtojnë biznesin tuaj dhe do të dinë saktësisht se ku të shkojnë.

Lexueshmëria e shenjave është faktori më i rëndësishëm i shenjës që i bën konsumatorët të provojnë produktin ose shërbimin e një dyqani.

Klientët tuaj të mundshëm janë të zënë.Për të mos përmendur se ata ka të ngjarë të përmbyten me një shumëllojshmëri të gjerë reklamash në baza ditore.Nëse shenja juaj nuk është e lexueshme, është e sigurt të thuash se nuk do të ngadalësojnë shpejtësinë dhe do të përpiqen të kuptojnë se çfarë po ofroni.Kjo është arsyeja pse është jetike që shenja juaj të përcjellë kush jeni dhe çfarë bëni në mënyrë të qartë dhe koncize.Rishikoni shenjat tuaja për të verifikuar që ajo përfshin vetëm informacionin më të rëndësishëm në lidhje me biznesin tuaj dhe se nuk është e mbushur me mesazhe ose grafika të panevojshme dhe se ngjyra e sfondit dhe shkronjat janë të lehta për t'u lexuar.


Koha e postimit: Gusht-08-2020