PDL Signage Co., Ltd.e vendosur në Quanzhou, është një prodhim reklamash dhe ekrani për më shumë se 20 vjet.
Në vitin 2000, PDL, e cila ishte një biznes familjar, filloi të prodhonte logon dhe ekspozitën për dyqanet e vogla.Pas disa vitesh zhvillimi, ne zgjerojmë klientët tanë nga individë në kompani.Ndërsa teknologjia LED bëhet e njohur, shkronja e shenjës led shtohet në katalogun tonë.Në vitin 2008 dhe vitet në vijim, tregtia ndërkombëtare është shumë e nxehtë në Kinë.Por për industrinë e reklamave, ky trend është më i ngadalshëm se industritë e tjera.Tani tregtia elektronike po ndryshon çdo aspekt të jetës sonë, kështu që PDL Signage është themeluar në internet për t'u shërbyer të gjithë klientëve në të gjithë botën.ESHTE KOHA.

 

Ekspozita Ndërkombëtare e Klientit

BRAND BUILDER për★★★★★KOMENTE!!!Të gjitha llojet e shkronjave të shenjave led për Evropë, SHBA, Australi, MB, Kanada, Lindjen e Mesme, Kore, Japoni...50 vende.

shikoni më shumë
  • 026
  • 1
  • IMG_2163