Tentang Kami

Signage Endah Aya Ieuh.

pdl-Factory

PDL Signage Co., Ltd, lokasina di Quanzhou, mangrupa tanda iklan pabrik pikeun leuwih ti 20 taun.

Taun 2000, PDL, anu mangrupikeun bisnis kulawarga, mimiti ngahasilkeun logo tanda sareng tampilan pikeun toko-toko alit.Saatos ngembangkeun sababaraha taun, urang ngalegaan klien kami ti individu ka perusahaan.

Nalika téknologi LED beuki populer, hurup tanda anu dipimpinditambahkeun kana katalog urang.Dina 2008 jeung taun-taun saterusna, dagang internasional panas pisan di Cina.Tapi pikeun industri iklan, tren ieu langkung laun tibatan industri anu sanés.

Ayeuna E-commerce ngarobih unggal aspék kahirupan urang, Janten PDL Signagediadegkeun online pikeun ngalayanan sadayana para nasabah di sakumna dunya.Geus WAKTU.

Rék gawé bareng jeung urang?