Babagan awake dhewe

Signage Amazing Kene.

pdl-Factory

PDL Signage Co., Ltd, dumunung ing Quanzhou, minangka pabrik tandha iklan luwih saka 20 taun.

Ing taun 2000, PDL, sing dadi bisnis kulawarga, wiwit nggawe logo lan tampilan kanggo toko cilik.Sawise pangembangan sawetara taun, kita nggedhekake klien saka individu menyang perusahaan.

Nalika teknologi LED saya populer, huruf tandha sing dipimpinditambahake menyang katalog kita.Ing taun 2008 lan taun-taun sabanjure, perdagangan internasional panas banget ing China.Nanging kanggo industri pariwara, tren iki luwih alon tinimbang industri liyane.

Saiki E-commerce ngganti saben aspek gesang kita, Dadi PDL Signagedidegake online kanggo nglayani kabeh pelanggan ing saindenging jagad.Wis wayahe.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?