PDL Signage Co., Ltd.dumunung ing Quanzhou, minangka tandha iklan & manufaktur tampilan luwih saka 20 taun.
Ing taun 2000, PDL, sing dadi bisnis kulawarga, wiwit nggawe logo lan tampilan kanggo toko cilik.Sawise pangembangan sawetara taun, kita nggedhekake klien saka individu menyang perusahaan.Nalika teknologi LED saya populer, huruf tandha sing dipimpin ditambahake ing katalog kita.Ing taun 2008 lan taun-taun sabanjure, perdagangan internasional panas banget ing China.Nanging kanggo industri pariwara, tren iki luwih alon tinimbang industri liyane.Saiki E-commerce ngganti saben aspek urip kita, Dadi PDL Signage didegake online kanggo nglayani kabeh pelanggan ing saindenging jagad.Wis wayahe.

 

Showcase Klien Internasional

BRAND BUILDER kanggo★★★★★TANGGEPAN!!!Kabeh jinis huruf tandha sing dipimpin kanggo Eropa, AS, Australia, Inggris, Kanada, Timur Tengah, Korea, Jepang ... 50 negara.

ndeleng liyane
  • 026
  • 1
  • IMG_2163