Kustom 3d Letter Light Business Outdoor Advertising Channel LED Sign

Rincian Cepet Cahya Huruf 3d

 

Bahan:Trim / Returns-Galvanis sheet / pasuryan-Akrilik

Sumber cahya:Blue View Brand Waterproof LED Modul utawa Strip

Transformers:Transformers MEANWELL kanthi Sertifikat UL

Wektu produksi:3-4 Dina

Wektu pengiriman:3-5 Dina

Cara pembayaran:PayPal, Western Union, Money Gram, TT

 

 


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Lampu Huruf 3d

Cara Nggawe Lampu Huruf 3D

♦ Gunakake 0.60-0.8-1 mm ketebalan aluminium 5-7 cm pigura ambane
 Gunakake akrilik impor 3-4 mm kanggo sisih ngarep
♦ Ing njero ana garansi modul LED / strip anti banyu sajrone 4 taun
♦ Lembaran galvanis, PVC, Aluminium kanggo kasus ngisor sisih mburi
♦ Waterproof 12V CE persetujuan trafo
♦ nganggo kertas instalasi 1:1
♦ Paket aman (gelembung ing njero lan kasus kayu telung lapis ing njaba)

Cathetan:

Akrilik bisa ditempelake kanthi sikat udara utawa stiker 3M kanggo warna khusus
♦ Stainless steel bisa diganti dening materi logam liyane kayata sheet galvanis, titanium etc. Uga bisa Paint utawa plating werna yen perlu.
♦ Kabeh ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan.

 

Bahan    Ngarep: Import akrilik
Sisih: Aluminium
Ing njero: modul LED anti banyu
Mbalik;PVC / aluminium komposit / lembaran galvanis
Ukuran Desain sing disesuaikan
warna Kustomisasi saka warna PMS
Transformer  Output: 5V lan 12V
Input: 110V-240V
madhangi Lampu dhuwur kanthi kabeh jinis modul LED warna
Sumber cahya Modul LED/LED Eksposur/LED strip
Garansi 4 taun
kekandelan Desain sing disesuaikan
Rata-rata urip Luwih saka 35000hrs
Sertifikasi CE, RoHs, UL
Aplikasi Toko / Rumah Sakit / Perusahaan / hotel / restoran / lsp.
MOQ 1 pc
Kemasan Gelembung ing njero lan kasus kayu telung lapis ing njaba
pambayaran L/C, TT, PayPal, Western Union, Money Gram, Escrow
Kintunan   Miturut express (DHL, FedEx, TNT, UPS etc.), 3-5days
Miturut udhara, 5-7 dina
Miturut kapal: 25-35 dina
OEM Ditampa
Wektu timbal 3-5 dina saben set
Syarat-syarat pembayaran 30% simpenan lan 70% imbangan sawise konfirmasi gambar

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: Apa garansi produk sampeyan? 

    A1: Warranty kanggo acrylic punika 5 taun;Kanggo LED 4 taun;kanggo trafo punika 3 taun.

    Q2: Apa suhu kerja?

    A2: Makarya ing suhu sudhut saka -40 °C kanggo 80 °C.

    Q3: Apa sampeyan bisa nggawe wangun, desain lan huruf khusus?

    A3: Ya, Kita bisa nggawe wujud, desain, logo lan huruf sing dibutuhake pelanggan.

    Q4: Kepiye entuk rega kanggo produkku?

    A4: Sampeyan bisa ngirim rincian desain kanggo email kita utawa hubungi manager perdagangan online kita

    A4: .Kabeh prices ndhuwur wis diwilang dening titik paling amba;yen dawa lan ambane ngluwihi 1meter, banjur bakal diwilang dening meter persegi

    Q5: Aku ora duwe gambar, sampeyan bisa ngrancang kanggo kula?

    A5: Ya, kita bisa ngrancang kanggo sampeyan miturut efek sing dikarepake

    Q6: Apa wektu timbal kanggo pesenan rata-rata?Apa wektu pengiriman?

    A6: Wektu timbal kanggo pesenan rata-rata yaiku 3-5 dina.Lan 3-5 dina kanthi ekspres;5-6 dina dening Air press.; 25-35 dina dening Sea.

    Q7: Apa tandha cocog kanggo voltase lokal?

    A7: Mangga ngaso njamin, trafo bakal kasedhiya banjur.

    Q8: Kepiye carane nginstal tandha?

    A8: Kertas instalasi 1: 1 bakal dikirim karo produk sampeyan.

    Q9: Apa jenis packing sampeyan nggunakake?

    A9: Gelembung ing njero lan kasus kayu telung lapis ing njaba

    Q10: Tandhaku bakal digunakake ing ruangan ruangan, apa anti banyu?

    A10: Kabeh materi sing digunakake minangka antirust lan dipimpin ing njero tandha anti banyu.