Stainless Steel 3d Pratandha Letter Advertising Metal Sign Aluminium Channel Letter kanggo Shop Signs

1. Desain gratis kasedhiya
2. Sampel Gratis kasedhiya
3. Nampa Logo lan Huruf sing Disesuaikan
4. Sertifikasi: CE, RoHS, UL (Kabeh bisa ditawakake yen perlu)
5. Paket Aman: Gelembung kanggo Kasus Kayu Batin lan Telung Lapis


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Spesifikasi

Seiko 304 # huruf stainless steel
1.0.8mm kekandelan 304 # mirror stainless steel kanggo sisih ngarep
Ketebalan 2.0.6mm 304 # baja tahan karat cermin membentuk sisi pinggir kedalaman 3-6cm
3. Weld dawane 8-10cm saka ngawut-awut ing sisih ngarep stainless steel kanggo nyumerepi huruf ing udhara kanggo instalasi
4. Kertas Instalasi 1:1
5. paket Aman: gelembung nang, Ditrima Ekspor kasus kayu telung lapis njaba (utawa minangka panyuwunan)
Cathetan:
1.Stainless steel bisa diganti dening materi logam liyane
2.LED bisa dadi pilihan kanggo efek bali surem
3. Kabeh ukuran bisa selaras
4. Bisa Paint utawa plating werna minangka PMS, kertu werna RAL

BahanUkuran Ngarep: Metal (SS, aluminium, galvanis sheet etc.)
Sisih: Logam (SS, aluminium, lembaran galvanis dll.)
Punggung: Busa, PVC, Logam
Desain sing disesuaikan
warna Kustomisasi saka warna PMS
Garansi 5 taun
kekandelanSertifikasi Desain sing disesuaikan
CE, RoHs
Aplikasi Toko / Rumah Sakit / Perusahaan / Hotel / Restoran / lsp.
MOQ 1 pc
Kemasan Gelembung ing njero lan kasus kayu telung lapis ing njaba
pambayaran L/C, TT, PayPal, Western Union, Money Gram, Escrow
Kintunan   Miturut express (DHL, FedEx, TNT, UPS etc.), 3-5days
Miturut udhara, 5-7 dina
Miturut kapal: 25-35 dina
OEM Ditampa
Wektu timbal 3-4 dina saben set
Syarat-syarat pembayaran 30% simpenan lan 70% imbangan sawise konfirmasi gambar
Bahan Ngarep: Metal (SS, aluminium, galvanis sheet etc.)
Sisih: Logam (SS, aluminium, lembaran galvanis dll.)
Punggung: Busa, PVC, Logam
Ukuran Desain sing disesuaikan
warna Kustomisasi saka warna PMS
Garansi 5 taun

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: Apa garansi produk sampeyan? 

    A1: Warranty kanggo acrylic punika 5 taun;Kanggo LED 4 taun;kanggo trafo punika 3 taun.

    Q2: Apa suhu kerja?

    A2: Makarya ing suhu sudhut saka -40 °C kanggo 80 °C.

    Q3: Apa sampeyan bisa nggawe wangun, desain lan huruf khusus?

    A3: Ya, Kita bisa nggawe wujud, desain, logo lan huruf sing dibutuhake pelanggan.

    Q4: Kepiye entuk rega kanggo produkku?

    A4: Sampeyan bisa ngirim rincian desain kanggo email kita utawa hubungi manager perdagangan online kita

    A4: .Kabeh prices ndhuwur wis diwilang dening titik paling amba;yen dawa lan ambane ngluwihi 1meter, banjur bakal diwilang dening meter persegi

    Q5: Aku ora duwe gambar, sampeyan bisa ngrancang kanggo kula?

    A5: Ya, kita bisa ngrancang kanggo sampeyan miturut efek sing dikarepake

    Q6: Apa wektu timbal kanggo pesenan rata-rata?Apa wektu pengiriman?

    A6: Wektu timbal kanggo pesenan rata-rata yaiku 3-5 dina.Lan 3-5 dina kanthi ekspres;5-6 dina dening Air press.; 25-35 dina dening Sea.

    Q7: Apa tandha cocog kanggo voltase lokal?

    A7: Mangga ngaso njamin, trafo bakal kasedhiya banjur.

    Q8: Kepiye carane nginstal tandha?

    A8: Kertas instalasi 1: 1 bakal dikirim karo produk sampeyan.

    Q9: Apa jenis packing sampeyan nggunakake?

    A9: Gelembung ing njero lan kasus kayu telung lapis ing njaba

    Q10: Tandhaku bakal digunakake ing ruangan ruangan, apa anti banyu?

    A10: Kabeh materi sing digunakake minangka antirust lan dipimpin ing njero tandha anti banyu.