Вести

 • Типични проблеми и анализа на идентификација на сценско место

  Кои се специфичните манифестации на типичните проблеми во идентификацијата на сценско место?Денес ќе разговарам со вас за прашањето на сигнализацијата во овој поглед.Во продолжение е деталната содржина: Главните проблеми во примената на актуелните сценски знаци: 1. Недостиг од квантитет и несоодветна...
  Прочитај повеќе
 • Дизајн принципи на комерцијални знаци

  1. Се земаат предвид функционалните и визуелните консултации а.Ориентирани кон луѓето, прво функционирајте Од дизајнерскиот концепт до специфичната имплементација, неопходно е да се следи дизајнерскиот принцип „ориентиран кон луѓето“ и принципот на дизајнирање „прво функционирајте“, целосно...
  Прочитај повеќе
 • How to Advertise Your Way Out of Business

  Како да го рекламирате вашиот излез од бизнисот

  Многу компании буквално го рекламираат својот излез од бизнисот со неквалитетни знаци.Се чини дека овие компании не го сфаќаат многу негативното влијание што може да го има овој тип на знаци.Една неодамнешна студија спроведена од д-р Џејмс Џеј Келарис од колеџот Линднер во Бусин...
  Прочитај повеќе
 • Why Outdoor LED Signs Are So Important

  Зошто LED знаците на отворено се толку важни

  Надворешните лед знаци не се само во тренд, тие се и средни за промовирање на вашиот бизнис.Ако сте сопственик на макар и мал тезга, тоа е ваша работа и многу ви е важно да го привлечете вниманието на вашите потенцијални клиенти.Како што живееме во модерно време, деновите на...
  Прочитај повеќе
 • Моќта на надворешните LED знаци.

  Истражувањата покажуваат дека ЛЕД знаците на отворено играат клучна улога во одлуката на клиентот или потенцијалниот клиент да комуницира со вашиот бизнис.Скоро 73% од потрошувачите рекле дека влегле во продавница или бизнис што никогаш порано не ги посетиле само врз основа на неговиот знак.Вашиот надворешен знак често е вашиот прв...
  Прочитај повеќе