PDL Signage Co., Ltd.лоциран во Quanzhou, е производство на рекламни знаци и екрани повеќе од 20 години.
Во 2000 година, ПДЛ, кој беше семеен бизнис, започна да произведува лого со знаци и изложби за мали продавници.По неколкугодишен развој, ги прошируваме нашите клиенти од поединци во компании.Како што LED технологијата станува популарна, буквата со знакот led се додава во нашиот каталог.Во 2008 година и следните години, меѓународната трговија е многу жешка во Кина.Но, за рекламната индустрија, овој тренд е побавен од другата индустрија.Сега е-трговијата го менува секој аспект од нашите животи, така што PDL Signage е основана онлајн за да ги сервисира сите клиенти ширум светот.ВРЕМЕ Е.

 

Изложба на меѓународен клиент

BRAND BUILDER за★★★★★ПОВРАТНИ информации!!!Сите видови лед знаковни букви за Европа, САД, Австралија, ОК, Канада, Блискиот Исток, Кореја, Јапонија...50 земји.

Гледај Повеќе
  • 026
  • 1
  • IMG_2163