Stainless Steel 3d Tanda Hurup Iklan Metal Sign Aluminium Channel Hurup pikeun Tanda Toko

1.Free Desain geus Sadia
Sampel 2.Free Sadia
3.Accept ngaropéa Logo jeung Hurup
4. Sertifikasi: CE, RoHS, UL (Sadayana tiasa ditawarkeun upami peryogi)
Paket 5.Safe: Gelembung pikeun Batin jeung Tilu-ply Case Kai


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Spésifikasi

Seiko 304 # hurup stainless steel
1.0.8mm ketebalan 304 # eunteung stainless steel pikeun sisi hareup
2.0.6mm ketebalan 304 # eunteung stainless steel ngabentuk 3-6cm sisi tepi jero
3.Weld nu 8-10cm panjang screws dina sisi hareup stainless steel pikeun ngagantung hurup dina hawa pikeun instalasi
4. The 1: 1 kertas Instalasi
pakét 5.Safe: gelembung jero, Ditarima Ékspor kasus kai tilu-ply luar (atawa sakumaha pamundut anjeun)
Catetan:
1.Stainless steel bisa diganti ku bahan logam lianna
2.LED tiasa pilihan pikeun éfék cahayana deui
3.All ukuran bisa ngaropéa
4.Can cet atanapi plating warna sakumaha PMS, kartu warna RAL

BahanUkuran Hareup: Metal (SS, aluminium, lambar galvanized jsb)
Samping: Metal (SS, aluminium, lambar galvanized jsb)
Balik: Busa, PVC, Metal
Desain ngaropéa
Warna Disaluyukeun tina warna PMS
Garansi 5 taun
KandelSertifikasi Desain ngaropéa
CE, RoHs
Aplikasi Toko / Rumah Sakit / Perusahaan / Hotél / Réstoran / jsb.
MOQ 1 PCS
Bungkusan Gelembung di jero sareng kotak kayu tilu lapis di luar
pangmayaran L/C, TT, PayPal, Western Union, Duit Gram, Escrow
Pangiriman   Ku express (DHL, FedEx, TNT, UPS jsb), 3-5days
Ku hawa, 5-7days
Ku kapal: 25-35days
OEM Ditarima
Waktos prosés 3-4 poé per set
Sarat pamayaran 30% deposit na 70% kasaimbangan sanggeus gambar konfirmasi
Bahan Hareup: Metal (SS, aluminium, lambar galvanized jsb)
Samping: Metal (SS, aluminium, lambar galvanized jsb)
Balik: Busa, PVC, Metal
Ukuran Desain ngaropéa
Warna Disaluyukeun tina warna PMS
Garansi 5 taun

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Naon jaminan produk anjeun? 

    A1: The Garansi pikeun acrylic nyaeta 5 taun;Pikeun LED nyaéta 4 taun;pikeun trafo nyaéta 3 taun.

    Q2: Naon suhu gawé?

    A2: Gawé suhu anu lega tina -40 °C dugi ka 80 °C.

    Q3: Dupi anjeun rancang wangun custom, desain jeung hurup?

    A3: Leres, Urang tiasa ngadamel bentuk, desain, logo sareng hurup anu diperyogikeun ku nasabah.

    Q4: Kumaha carana meunang harga pikeun produk kuring?

    A4: Anjeun tiasa ngirim rinci desain anjeun ka email urang atanapi ngahubungan manajer dagang online kami

    A4: .All tina harga luhur diitung ku titik widest;lamun panjang sarta rubak ngaleuwihan 1meter, lajeng maranéhna bakal diitung ku méter pasagi

    Q5: Kuring teu boga gambar, anjeun tiasa ngarancang pikeun kuring?

    A5: Leres, urang tiasa ngarancang éta pikeun anjeun dumasar kana pangaruh anu anjeun pikahoyong

    Q6: What is the lead-time pikeun urutan rata?Naon waktos pengiriman barang?

    A6: The kalungguhan-waktu pikeun urutan rata nyaéta 3-5 poé.Jeung 3-5 poé ku express;5-6 poé ku Air pencét.; 25-35 poé ku Laut.

    Q7: Dupi tanda cocog pikeun tegangan lokal?

    A7: Mangga beristirahat assure, trafo bakal disadiakeun lajeng.

    Q8: Kumaha kuring dipasang tanda kuring?

    A8: Kertas instalasi 1: 1 bakal dikirim sareng produk anjeun.

    Q9: Jenis bungkusan anu anjeun anggo?

    A9: Gelembung di jero sareng kasus kayu tilu lapis di luar

    Q10: tanda abdi bakal dipaké dina outdoor, aranjeunna waterproof?

    A10: Sadaya bahan anu kami dianggo nyaéta antirust sareng dipingpin di jero tanda tahan cai.